MENY

restaurant indre østfold

Forrett

Delefjøl kr 360,-
Sharing platter

Ost fra Rygge Meieri med plommechutney, aioli, kjøttboller, spekemat, villreker i hvitløk -og chilismør, oliven, mandler, tomatsalat.
(Skalldyr, sulfitt, melk, mandler, egg, sennep)


Gnocchi i salviesmør med Serranoskinke kr 155,-

Gnocchi with Serrano

(Hvetemel, egg, melk)

Kremet skalldyrsuppe kr 167,-
Med eplesalat og kamskjell
(Skalldyr, bløtdyr, melk, , selleri, sulfitt)

Hovedrett

Villkveite kr 420,-
Halibut
Med sauce vierge sprøstekt skinke og potetpolenta.
(Fisk, melk, sulfitt)

Entrecôte av kalv kr 425,-
Entrecôte of veal

Med espumabearnaise, smørdampede grønnsaker og sellerirotpuré.
(Egg, melk, selleri og sulfitt)

Marinert lammemørbrad kr 395,-
Marinated lamb

Timianglace, bønner med chorizo og urter, potetpolenta.
(Melk, sulfitt)

Blomkålrisotto kr 285,-
Cauliflower risotto

Med blomkål og parmesanchips
(Melk)

Dessert

Sjokoladenemesis kr 170,-
Chocolate Nemesis

Bringebærsorbet, friske bær og crumbles
(Egg, melk, hvetemel)

Lune bær og krydder kr 165,-
Berries with vanilla foam
Med vaniljeskum, karamellisert hvit sjokolade
(Melk, egg)

Pecan, pistasj -og lønnesirup pai kr 169,-
Pecan pie
Karamellis
(Melk, pecan, pistasj, egg, hvete)

Viner på glass (15 cl)

Musserende:
Castelbert Prosecco Doc Extra Dry, Pirovankr 130,-
Aromatisk med hint av pære og fersken. God balanse, lett og fruktig.

Hvitviner:
Husets hvitvin kr 130,-

Petit Chablis Vibrant, La Chablisienne, Frankrike
kr 150,-
Ung og slank, preg av eple, sitrus og urter, hint av mineralergod mineralitret.

Rødviner:
Husets rødvin kr 130,-

Vinsobres Les Cornuds 2020, Famille Perrin gl kr 175,-
God konsentrasjon, god dybde, overtoner, lang ettersmak.
Lam, vilt og storfe

Dessertviner:
Graham’s 10 Years Old Tawny, Portugal kr 100,-
Nyansert og fatlagret stil, preg av rosin, fiken og svale urter, litt røde bær, marmelade og nøtt.
Sjokolade og karamell desserter

Se ellers drikkekartet vårt!