MENY

restaurant indre østfold

Forrett

Delefjøl kr 370,-
Sharing platter

Ost fra Rygge Meieri med plommechutney, aioli, kjøttboller, spekemat, villreker i hvitløk -og chilismør, oliven, mandler, tomatsalat.
(Skalldyr, sulfitt, melk, mandler, egg, sennep)


Andepaté kr. 177,-

Med løkmarmelade og cornichons
(Egg, sulfitt, sennep)

Kremet skalldyrsuppe kr 177,-
Medroulliel
(Skalldyr, bløtdyr, melk, selleri, sulfitt)

Hovedrett

Villkveite kr 425,-
Halibut
Skalldyrsaus med cognac, eple, agurk i dill og potetpolenta..
(Fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, sulfitt)

Ytrefilet av kalv kr 430,-
Med espumabearnaise, aspargesbønner og sellerirotpuré.
(Egg, melk, selleri og sulfitt)

Marinert lammemørbrad kr 405,-
Marinated lamb

Timianglace, bønner med chorizo og urter, potetpolenta.
(Melk, sulfitt)

Blomkålrisotto kr 295,-
Cauliflower risotto

Med blomkål og parmesanchips
(Melk)

Dessert

Melkesjokolademousse kr 175,-
Chocolate
mousse
I krokankurv med ganache og bær
(Egg, melk, hvetemel)

Lune bær og krydder kr 175,-
Berries with vanilla foam
Med vaniljeskum, karamellisert hvit sjokolade
(Melk, egg)

Pecan, pistasj -og lønnesirup pai kr 179,-
Pecan pie
Karamellis
(Melk, pecan, pistasj, egg, hvete)

Viner på glass (15 cl)

Musserende:
Castelbert Prosecco Doc Extra Dry, Pirovankr 145,-
Aromatisk med hint av pære og fersken. God balanse, lett og fruktig.

Hvitviner:
Husets hvitvin kr 145,-

Petit Chablis Vibrant, La Chablisienne, Frankrike
kr 165,-
Ung og slank, preg av eple, sitrus og urter, hint av mineralergod mineralitret.

Rødviner:
Husets rødvin kr 145,-

Vinsobres Les Cornuds 2020, Famille Perrin gl kr 185,-
God konsentrasjon, god dybde, overtoner, lang ettersmak.
Lam, vilt og storfe

Dessertviner:
Graham’s 10 Years Old Tawny, Portugal kr 100,-
Nyansert og fatlagret stil, preg av rosin, fiken og svale urter, litt røde bær, marmelade og nøtt.
Sjokolade og karamell desserter

Se ellers drikkekartet vårt!